Monday, February 04, 2008


MENU S.VALENTINO
ヴァレンタイン・コース
6.300円



Bicchiere di prosecco con stuzzichino
Glass of sparkling wine with a little appetizer
アミューズとスパークリングワイン

ANTIPASTI ・ 前菜
Scampo sobbollito alla rucola con zabaione al limone
Boilled langustine and rucola salad in lemon sabaion
手長エビのボイルとルコラのサラダ レモンサバイオン添え
Tortino di fegato grasso, tartufo nero e patate su crema di prataioli
Foie gras, black troffle and potatoes terrine, champignon mushrooms cream sauce
フォアグラー、黒トリュフとジャガイモのテリーヌ マッシュルームクリームソース

PASTA ・ パスタ
Tagliolini caserecci al granchio e pomodoro alla crema con asparagi verdi
Home-made tagliolini in crab and tomato cream sauce, topped with green asparagus
渡り蟹のトマトクリームソースタリオリーニ、アスパラガス添え
Risotto al branzino e prosecco alla veneziana
Sea bass and prosecco wine venetian style risotto
スズキとプロセッコワインリゾット ヴェネチア風

SECONDO ・ メイン
Involtini di pollo ruspante alla ricotta fresca e prosciutto crudo, salsa al vermuth
Free range chiken filled with fresh ricotta cheese and S.Daniele raw ham, vermuth wine sauce
フレッシュリコッタチーズと生ハム包んだ地鶏のヴェルモットソース

DOLCE ・ デザート
Delizia di fragole e ciccolato
Dark chocolate and strawberry sweet sensations
チョコレートとイチゴのマリアージュ

Caffe’ o te
Coffee or tea
コーヒー又は紅茶

0 Comments:

Post a Comment

<< Home